Kort om Cosmos Group

Kort om Cosmos Group A/S

Cosmos Group er i 2013 blevet en del SAM gruppen. SAM er en international virksomhed med 20 års erfaring inden for rekruttering og udvikling. SAM er repræsenteret i 16 lande med mere end 100 konsulenter og tilbyder ydelser i hele medarbejderens livscyklus, hvori ydelserne i Cosmos Group inkluderes.

Cosmos Group er en konsulentvirksomhed, som i 1990 blev etableret af erfarne konsulenter. Det gør os til en af danmarks ældste i branchen - og det er vi faktisk stolte af.

Vi arbejder både i den private og offentlige sektor med forretningsudvikling, strategi, organisationsudvikling, rekruttering og headhunting.

Vi løser opgaver i hele Skandinavien. Når vi bevæger os uden for disse grænser, trækker vi på vores internationale samarbejdspartnere og netvæk, hvor vi har stærke relationer. Vi har også dygtige nationale samarbejdspartnere på de kompetenceområder, som vi ikke selv behersker til fulde - vi tror nemlig ikke på, at nogen konsulentvirksomhed kan være verdensmester i alle discipliner. Kort sagt, så arbejder vi med det, vi har bedst forstand på.

Filosofi
Der findes sjældent enkle løsninger, når det drejer sig om mennesker. Vi er alle forskellige, lige som organisationer og virksomheder er forskellige.

Hvad der ikke er forskelligt, er de forudsætninger, der skal være tilstede for at skabe resultater. Kun når de individuelle præstationer er afstemt med virksomhedens strategiske perspektiv og overordnede mål, kan virksomheden være sikker på at opnå optimale kvalitative og kvantitative resultater. Vi har fokus på konsulentydelser, der fungerer i praksis, og vi holder os hele tiden for øje, at den menneskelige præstation er afgørende.

Vi trives med nytænkning - ikke for nytænkningens skyld, men for at se og skabe nye muligheder og resultater.  

 

Netværk

Med stærke netværk er vejen til succes kortere!