Igangværende projekter

Cosmos Groups tilgang og filosofi i forbindelse med udviklingsprojekter, dette uanset om vi taler om strategi, organisation eller lederudviklingsprojekter.

Grundlæggende mener vi at enhver virksomheds eneste aktive resurse er virksomhedens ledere og medarbejdere.

Vi mener at enhver virksomhed er i besiddelse af betydelige uudnyttede resurser, skjult i virksomhedens underliggende strukturer, ledernes og medarbejdernes mentale modeller, holdninger, opfattelser og ikke mindst virksomhedens kultur og historik. 

IGANGVÆRENDE UDVIKLINGSPROJEKTER: 

  • I en markedsledende virksomhed indenfor b2c og b2b har vi tilrettelagt et uddannelsesforløb for selskabets produktchefer. Produktchefuddannelsen afvikles over 5 moduler og danner grundlag for et fælles sprog såvel som en fælles teoretisk kompetence og indsigt.

  • Større kultur projekt i danskejet projekt og entreprise virksomhed, hvor udfordringen er at skabe sammenhængningskraft mellem virksomhedens kraftige vækst og samtidig udvikle ledelsessystemet, sikre medarbejdernes engagement, og selvfølgelig sikre bundlinien i en likviditetskrævende vækstperiode. 
  • Udvikling af ”god ledelse” i en mellemstor tekstilvirksomhed, hvor samtlige ledere er involveret i hvad der er god ledelse på alle niveauer, og dernæst hvad kræver det af den enkelte og den samlede ledelsespræstation.  

 

  • Stor dansk ingeniør-og servicevirksomhed,- generationsskifte i en virksomhed som er kendetegnet ved en meget fastlåst kultur, reaktiv ledelsessystem, og en forældet organisationsstruktur. Den samlede virksomhed er involveret og engageret i at skabe den fremtidige kultur, herunder hvilke ændrede forudsætninger er nødvendige  i forhold til at ændre på ledelsespræstationen, er det systemet, de under liggende strukturer, eller værdier og normer. Et projekt som skaber et fantastisk energiniveau, som frigør resurser som igen kan bringes i spil i forhold til at skabe nye resultater.