Personvurdering

Få en uvildig vurdering af den kandidat du har udvalgt og få et effektivt ledelsesværktøj.

Igennem de seneste 20 år har vi testet mere end 10.000 personer i forhold til et specifikt job. Det betyder, at vi har en særdeles god indsigt i mennesker og deres motivation. Vi tror ikke på, at man enten er god eller dårlig - til gengæld er det vores overbevisning at det ikke er i alle virksomheder, at man kan få tilgodeset sine behov for motivation.

Det er derfor ikke ligemeget hvem der bliver ansat i din virksomhed - du skal være istand til at fastholde og udvikle medarbejderen, således at din virksomhed kan få fuldt udbytte af investeringen.

Vi tilbyder derfor en uvildig personvurdering baseret dels på psykologiske test og evnetest, men ikke mindst et dybdeinterview, som skaber den fornødne klarhed i relation til at underbygge om der er tale om et match eller et mis-match.

Det kan være umådeligt svært at finde frem til det væsentlige i en sådan vurdering, men da vi beskæftiger os med disse elementer dagligt kan det være en uvurderlig hjælp til dig således, at du kan træffe det rigtige valg for virksomheden men ikke mindst for kandidaten.

Med en personvurdering følger en skriftlig rapport, som er udarbejdet specifikt til det pågældne job - ingen autogenereret udskrift, men en afhandling som tager udgangspunkt i din virksomhed og den pågældne kandidat. Rapporten kan med fordel anvendes i de efterfølgende MUS-samtaler eller som opfølgning på præstationer.

Kontakt os og hør nærmere om test, personvurdering og de værktøjer som vi anvender.